Betalingsbetingelser.
Der betales en første rate på 25% af lejen senest 14 dage efter modtagelsen af lejekontrakten. Anden rate betales 30 dage før ankomst til feriehuset.

Ankomst/Afrejse.
Normal ankomst er lørdag kl. ca. 15:00 hvis andet ikke er aftalt. Normal afrejse er lørdag kl. ca. 10:00. For skæve uger aftales andet.

Slutrengøring.
kan tilbydes, såfremt denne bestilles senest ved ankomst. Pris kr. 500,-.

Udstyr.
Man skal selv medbringe sengelinned, håndklæder, viskestykker, og evt. hjemmesko.

Ekstraomkostninger.
Husene har el-varme, el-vandvarmer og andet elektrisk udstyr. Ved ankomst aflæser/tjekker De målertallet og skriver tallet på den strømkuvert der ligger sammen med nøglerne til feriehuset. Ved afrejse skriver De igen målertallet på strømkuverten. Pengene for strøm lægges i strømkuverten og afleveres i feriehuset.

Personantal.
På Deres lejekontrakt opgiver De hvor mange overnattende personer der er i feriehuset i lejeperioden. Dette personantal må ikke overskrides uden aftale med udlejer.

Ekstraordinære begivenheder.
Udlejer påtager sig intet ansvar for følger af krig, naturkatastrofer, epidemier og andre force majeure. Udlejer kan ikke vide hvornår der bygges eller renoveres på nærliggende feriehuse, og kan derfor ikke gøres ansvarlig for eventuel byggelarm under ferieopholdet.
Udlejer kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle insekter i eller omkring feriehuset, men vi vil altid forsøge at afhjælpe problemet.

Reklamationer.
Ved eventuelle reklamationer eller skader fra forrige lejer, beder vi Dem kontakte os indenfor 24 timer.

Rengøring.
Lejer er forpligtet til at rengøre feriehuset før afrejsen. Rengøring omfatter: støvsugning af gulve og møbler. Aftørring af borde og reoler m.v. Gulvvask. Rengøring af badeværelse og køkken, herunder køleskabet som tømmes og rengøres grundigt, skabe, porcelæn, og komfur. Inventar skal på plads i huset, hvor det stod ved ankomsten.

El pris:er Kr. 2,25 pr. KWh.

Slut rengøring: Ønsker I ikke selv at gøre rent ved afrejse, kan det bestilles ved ankomst. Pris kr. 500,00

Weekend udlejning: (kun lavsæson, i de uger der er billigst. Der kan ikke bestilles weekend udlejning, længere forud end 1 måned før.) kr. 1000,00 Ekskl. EL. Regnes fra fredag eftermiddag, til søndag eftermiddag

En normal uge er fra lørdag ca. kl. 15:00 til lørdag ca. kl. 10:00 hvis andet ikke er aftalt. Det er også muligt at aftale skæve uger mellem 1. november og 30. maj, ring eller mail og hør nærmere.

8% Rabat ved 2 uger - 10% rabat ved 3 uger.